Support
Contacteer onze helpdesk

Elke werkdag: 9:00 - 17:00

Hulp nodig?

Download onze software voor hulp op afstand:

Bezoek ons op Infosecurity.be

Infosecurity beurs

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo zijn dé vakbeurzen op het gebied van IT-security, datamanagement en cloudoplossingen voor IT-managers en IT-professionals.

De beurzen vinden in 2019 plaats op 20 & 21 maart en staan volledig in het teken van cyber security, cloud, datacenters, infrastructuur, data science en management, digital transformation, privacy en IT service management en control. Daarnaast hebben we een centraal thema die geregeld terugkomt in onze campagne: Quantified World.

Wat bieden de beurzen onze bezoekers in 2019?

  • Een beurscombinatie met circa 130 exposanten
  • Een uitgebreid inhoudelijk seminarprogramma met praktijkgerichte case studies en probleemoplossende
    solution sessions in 10 theaters
  • Nog meer content in het Computable Café
  • Nieuwste innovaties van start-ups en scale ups in het Computable Future Lab
  • Toegang tot zowel Infosecurity.be als Data & Cloud Expo

Ook wij zijn van de partij tijdens de Infosecurity beurs op stand 08.C091. Kom zeker eens langs onze stand!

Registreer je hier

Eerder verschenen

12 juli, 2019

Meten is weten. Wat is de status van mijn computerpark?

Wie de gespecialiseerde media volgt, weet dat er recent weer een aantal zogenaamde "zero-days" ontdekt zijn bij enkele populaire browsers. Een zero-day is een security probleem dat actief misbruikt wordt en waarvoor nog geen oplossing of patch beschikbaar is. 


3 juli, 2019

Systeembeheerders bereiden zich voor op de komst van macOS Catalina

De beta’s van macOS Catalina, of macOS 10.15, volgen elkaar snel op. Tijd dus voor Allington om aan de slag te gaan. Wat is er nieuw en waar gaan we, als systeembeheerder, rekening mee moeten houden in de toekomst?


5 juni, 2019

Snel nieuwe Apple toestellen uitrollen met Apple Deployment

Elke IT-er zal zich wel herkennen in volgend scenario: morgen start een nieuwe collega en je werd zonet pas op de hoogte gebracht.


8 apr, 2019

Hoe test ik nieuwe software op mijn Mac?

Je kent dat wel, de marketingafdeling wil een nieuwe versie van Adobe Creative Cloud of je wil de ganse firma laten overstappen op de laatste versie van Microsoft Office. Je wil dit natuurlijk goed aanpakken want als de nieuwe release niet voldoet aan de verwachtingen hoe schakel je dan terug?


21 mrt, 2019

De toekomst van USB-C

Een domme keuze of is Apple pionier?

Apple kiest voor haar MacBook (Pro) resoluut voor USB-C technologie. Een vreemde, en volgens sommigen een egoïstische keuze, maar volgens Apple een weloverwogen beslissing om plaats te besparen. 


8 mrt, 2019

Beveiligingslek Google Chrome-browser

De populaire browser Google Chrome bevat een ernstig beveiligingslek. Er wordt aangeraden door Google om de Chrome browser zo snel mogelijk te voorzien van de laatste versie.


4 mrt, 2019

Office 365 en Mac

Werken met een iMac of Macbook Pro is voor velen een droom. Onderzoek wijst uit dat de meeste werknemers met een Apple device zouden werken als ze de keuze kregen. En volgens Google dragen werknemers meer zorg voor hun toestel als ze het zelf mochten kiezen.


18 feb, 2019

Hoe beheer jij je Apple computerpark?

Het beheren van een Apple computerpark is niet evident. Je moet rekening houden met verschillende zaken om een optimaal beheer te garanderen.


14 feb, 2019

Bezoek ons op Infosecurity.be

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo zijn dé vakbeurzen op het gebied van IT-security, datamanagement en cloudoplossingen voor IT-managers en IT-professionals.


31 jan, 2019

Een nieuwe medewerker, ben je voorbereid of krijg je al stress?

Je hebt heel wat tijd en moeite gestopt in het zoeken en selecteren van de juiste kandidaat. Nu deze aangeworven is kan je maar beter zorgen dat hij of zij optimaal ingewerkt wordt.