Starten met Apple

Starten met Apple

Is jouw organisatie er klaar voor volledig of gedeeltelijk over te stappen van pc naar Mac? Het waarborgen van een succesvolle Apple migratie of adoptie vereist zorgvuldige aanpassingen voor optimale efficiëntie en een naadloze integratie in het systeem.

Apple readiness banner

Cybersecurity

Volgens een gestandaardiseerde aanpak wordt een risico analyse opgesteld. Daarna is het aan jou om dit om te zetten in de praktijk tijdens een workshop. Het resulterende actieplan bevat aanbevelingen, tips en concrete actiepunten om een degelijk en toepasbaar plan op te stellen.

Apple readiness banner

Hybride werken

Hybride werken volgens de principes van een modern workplace vereist een fundamenteel andere aanpak dan we vandaag gewoon zijn. Aan de hand van een advies- en actieplan krijg je een helder overzicht van wat er te doen is om je doelstellingen te behalen.

Apple readiness banner

Collaboration

Met begrip van de huidige werkwijze ontwerpen we een advies- en actieplan voor efficiënte, veilige samenwerking. Dit omvat cloud-gebaseerde en hybride cloud-on-premises oplossingen. Onze focus reikt tot werkorganisatie en identificeert aanpassingen.

Apple readiness banner

Employee choice

In de ‘war for talent’ kunnen medewerkers kiezen tussen Windows pc’s en Macs. Wil je ook de meest getalenteerde profielen aantrekken en hen voorzien van de beste tools? Onze expertise helpt je bij het creëren van een aantrekkelijke en efficiënte werkomgeving die talenten aanspreekt en behoudt.

Apple readiness banner

Cross platform

In een cross-platform omgeving waarin zowel Windows als Mac samenkomen, hoeft complexiteit geen hindernis te zijn met het juiste advies. Samen met jou bespreken we gedetailleerd en stap voor stap de diverse acties die je kunt ondernemen voor een soepele integratie. Samen gaan we voor succes.

Apple readiness banner

Ad-hoc support

Heb je een storing of probleem met jouw installatie? Wij staan voor je klaar. Na elke interventie wordt een rapport opgesteld, waarin acties en kosten helder worden weergegeven. Jouw aanvraag wordt behandeld door ons Apple IT-helpdeskteam, zodat je hulp krijgt van een expert met kennis van jouw dossier.

Apple readiness banner

Strategisch advies

Benieuwd naar de impact van Apple IT bij invoering van een nieuw strategieplan? Kunnen gevolgen worden geanticipeerd, of dienen plannen mogelijk aanpassingen? Onze ervaren IT-consultants helpen bij het opstellen van een aanpak of bieden een waardevolle second opinion aan.

Praktische aanpak

Gesprek

We gaan eerst een kennismakend gesprek aan. Hierin bespreken wat jij verwacht, wat jij nodig hebt en welke oplossing gewenst is.

Analyse

Na het gesprek beginnen we met een analyse. Wat heeft je organisatie echt nodig en komt dit overeen met wat je wil?

Implementatie

Nadat er een overeenkomst is over de juiste oplossing gaan we verder met het implementeren hiervan.

Vind je partner in Allington

Centraal beheerd

Een Mac is vaak een losse entiteit in je netwerk. Laat je Mac beveiligen en beheren door professionals zonder zelf te investeren in dure tools en opleiding.

Altijd veilig

We gebruiken dezelfde tools en technieken als grote bedrijven voor hun endpoint security.

Aangezien het om een managed service gaat, is het voor jouw KMO niet nodig om te  investeren in de tools en de ‘kennis en kunde’ om ze te bedienen.

Vind je partner in Allington

Pro-actief

Het steeds blussen van brandjes is geen fijne bezigheid en werkt niet efficiënt. Doordat we continu de laatste updates automatisch en achter de schermen installeren, voorkomen we die brandjes en wordt de continuïteit van je organisatie gegarandeerd.

Tijd besparend

Als er binnen jouw omgeving verschillende softwareversies gebruikt worden, krijg je inconsistent gedrag. Documenten gemaakt in de nieuwste versie zijn vaak niet te bewerken in de vorige versie. Updates van programma’s zorgen voor een kettingreactie van tijdverlies en inefficiënt werken. Met onze oplossingen is dat verleden tijd.

Deze bedrijven gingen je voor

1.000

Computers beheerd

500

Tevreden klanten

2.000

Beveiligingslekken voorkomen

Onze technology partners

Ga een gesprek aan met onze expert

Voordat we een IT oplossing aanbieden, gaan we eerst een kennismakend gesprek met jou aan. Zo werken wij zeker naar het gewenste resultaat.

Ontvang Apple IT nieuws

Je dient marketing-cookies te accepteren om dit formulier te kunnen gebruiken.