Efficiënt samenwerken

Een aanpassing van grootte of werkomstandigheden leiden tot grote veranderingen binnen de organisatie. Zorg ervoor dat je hier voldoende op voorbereid bent en voorzie een vlotte implementatie voor al jouw medewerkers.

Wat krijg je?

Een goede samenwerking is cruciaal in elke organisatie. Vanuit een inzicht in de huidige manier van werken, wordt een advies- en actieplan uitgewerkt om efficiënt en veilig samen online te kunnen werken. Zo blijft IT-veiligheid prioritair. Dit kan zowel hybride werken als werken in de cloud zijn. Bijvoorbeeld iCloud op Windows, Onedrive op Mac, Cloud op Apple. Samen kijken we naar de mogelijkheden om je IT te laten groeien of om je Apple IT uit te breiden.

Hoe gaan we te werk?

Kickoff

In een kickoff wordt de scope van het Apple readiness assessment bepaald. Het assessment team wordt voorgesteld en timings worden afgestemd.

Advies- en actieplan

Na het assessment organiseren we een closing session waarin bevindingen en aanbevelingen gepresenteerd worden.

Follow-up

Na de presentatie van het advies- en actieplan voorzien we een remote follow-up mentor sessie na 3 weken en een progress check na 6 weken.

Wil jij graag weten wat er in zo’n plan staat?

Vraag een voorbeeld PDF aan.

Je dient marketing-cookies te accepteren om dit formulier te kunnen gebruiken.

Ga een gesprek aan met onze expert

Zie jij dit plan zitten? Boek dan een afspraak met onze expert zodat we samen kunnen werken naar het gewenste resultaat.