Starten met Apple (Education & Business)

Wil jij overschakelen naar Apple, maar vrees je dat je niet de juiste kennis (in huis) hebt binnen je organisatie? Dan staan wij jou graag bij om de overschakeling van een bestaande installed based naar Apple zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Wat krijg je?

Je hebt zelf de nodige IT-kennis (in huis), maar om de overschakeling naar Apple te maken mis je nog de nodige ervaring. Daarom ben je op zoek naar een partner die je kan ondersteunen in het opzetten van een Apple IT-infrastructuur. Allington implementeert Apple binnen jouw organisatie zonder de IT-afdeling te passeren. Zo maak je snel en makkelijk de switch van pc naar Mac. Dit geldt zowel voor Apple in education als voor Apple in bedrijven.

Hoe gaan we te werk?

Kickoff

In een kickoff wordt de scope van het Apple readiness assessment bepaald. Het assessment team wordt voorgesteld en timings worden afgestemd.

Analyseverslag

Na het assessment organiseren we een closing session waarin bevindingen en aanbevelingen gepresenteerd worden.

Follow-up

Na de presentatie van het analyseverslag voorzien we een remote follow-up mentor sessie na 3 weken en een progress check na 6 weken.

Wil jij graag weten wat er in zo’n analyseverslag staat?

Vraag een voorbeeld PDF aan.

Ga een gesprek aan met onze expert

Zie jij dit plan zitten? Boek dan een afspraak met onze expert zodat we samen kunnen werken naar het gewenste resultaat.