Strategisch advies

Bij een grote verandering moet je IT-strategie ook herzien worden. Je kan ons meteen aanspreken om advies op maat van jouw organisatie te krijgen of je kan ons inschakelen als second opinion voor Apple IT. We bekijken samen je IT-strategieplan en op basis hiervan bekijken we wat de beste opties zijn voor jou.

Wat krijg je?

Wij geven je de nodige bijstand bij grote of ingrijpende aanpassingen op IT-vlak. Na een kennismaking wordt duidelijk welke veranderingen op komst zijn. Op basis hiervan wordt een analyse gemaakt. Allington kan een coördinerende rol op zich nemen of kan ingeschakeld worden voor advies.

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking

Tijdens een intake (eerste meeting) moet duidelijk worden welke veranderingen er doorgevoerd gaan worden. Het is belangrijk dat er op zijn minst een basis inventaris of documentatie beschikbaar is.

Technisch dossier

Om een impactanalyse te kunnen maken, is het essentieel dat op zijn minst een basis inventaris of documentatie beschikbaar is. Hiervoor wordt een technisch dossier opgebouwd en gedocumenteerd bij Allington.

Advies

Na het opstellen van het dossier kan ons team jou de beste op maat advies bieden. Allington kan een coördinerende rol op zich nemen of kan ingeschakeld worden in een louter adviserende rol.

Wil jij graag weten wat er in zo’n dossier staat?

Vraag een voorbeeld PDF aan.

Ga een gesprek aan met onze expert

Zie jij dit plan zitten? Boek dan een afspraak met onze expert zodat we samen kunnen werken naar het gewenste resultaat.