Eender waar, eender wanneer werken

Wil jij als organisatie graag het principe “eender waar, eender wanneer werken” hanteren? Dan loop je de kans om tegen verschillende onverwachte obstakels te lopen. Het management van alle devices op afstand, het implementeren van een veilig netwerk… Wij helpen je deze overschakeling zo vlot mogelijk te doorlopen.

Wat krijg je?

Een “modern workplace”, de mogelijkheid tot hybride werken, vereist een fundamenteel andere aanpak of benadering dan we vandaag de dag gewoon zijn. Aan de hand van een advies- en actieplan wordt alles duidelijk en helder weergegeven. Daarna ga jij, mits ondersteuning, de werken vanuit huis doorvoeren op de werkvloer.

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking

Om de workshop met realistische voorbeelden en anekdotes op te bouwen is het essentieel om een inzicht te hebben in de werking en doelstellingen van de organisatie.

Advies- en actieplan

Tijdens de workshop wordt het gestandaardiseerd model uit de doeken gedaan en worden tal van voorbeelden en hulpmiddelen aangereikt.

Follow-up

De eerste follow-up vindt 3 weken na de workshop plaats. Aan de hand van de progressie wordt de volgende data vastgelegd.

Wil jij graag weten wat er in zo’n plan staat?

Vraag een voorbeeld PDF aan.

Je dient marketing-cookies te accepteren om dit formulier te kunnen gebruiken.

Ga een gesprek aan met onze expert

Zie jij dit plan zitten? Boek dan een afspraak met onze expert zodat we samen kunnen werken naar het gewenste resultaat.