Laat je medewerkers zélf kiezen tussen Windows of Mac

Beheer jij al Apple devices op kantoor? Dan weet je dat er enkele uitdagingen zijn bij het uitrollen en beheren van de MacOS installed base. Wij gaan samen met jou en de interne IT-dienst op zoek naar de juiste aanpak voor jouw organisatie.

Wat krijg je?

Het IT-beheer van de Apple devices die je gebruikt op de werkvloer wordt manueel uitgevoerd door een IT-dienst, IT-partner of een lokale “Mac Hero”. Helaas is het beheer van de bestaande MacOS installed base (MDM, JAMF, Mosyle, Kandji, Filwave, Intune, Apple Business Manager…) niet altijd even gestructureerd. Wij zoeken met jou naar de meest comfortabele en efficiënte manier om structuur te krijgen in de manier van werken.

Hoe gaan we te werk?

Kickoff

In een kickoff wordt de scope van het Deploy & Manage MacOS assessment bepaald. Het assessment team wordt voorgesteld en timings worden afgesproken.

Analyseverslag

Na het assessment organiseren we een closing session waarin bevindingen en aanbevelingen gepresenteerd worden.

Follow-up

Na de presentatie van het analyseverslag voorzien we een remote follow-up mentor sessie na 3 weken en een progress check na 6 weken.

Wil jij graag weten wat er in zo’n analyseverslag staat?

Vraag een voorbeeld PDF aan.

Ga een gesprek aan met onze expert

Zie jij dit plan zitten? Boek dan een afspraak met onze expert zodat we samen kunnen werken naar het gewenste resultaat.