Wil je overschakelen van pc naar Mac?

Starten met Apple” is opgesteld voor organisaties waarvoor het Apple ecosysteem nieuw is en Apple ter beschikking willen stellen of integraal willen overschakelen naar Apple. Migreren naar Apple brengt veel onzekerheden mee. Voornamelijk wanneer er al gewerkt wordt met een bestaande installed base zoals Windows en Linux. Wij zorgen ervoor dat de migratie zo vlot mogelijk verloopt.

Wil jij jezelf beschermen tegen beveiligingslekken?

Een datalek heeft enorm veel impact op een organisatie. Hacking voorkomen is enkel mogelijk wanneer er een duidelijke en gedetailleerde risicoanalyse is gemaakt. Kies voor bedrijfszekerheid en sleutel aan jouw cybersecuritybeleid.

Wil jij hybride werken?

Sinds 2020 is thuiswerken de norm geworden. Veel medewerkers verwachten dat ze op afstand kunnen werken. Deze “modern workplace” vraagt een intensievere inspanning op vlak van IT. Alle apparaten moeten op afstand beheert worden zodat jouw medewerkers zonder enige problemen eender waar en eender wanneer werken. Spreek Allington aan als ondersteunend IT-bedrijf om je te helpen in het onderhouden van jouw systeembeheer.

Sta jij voor een grote verandering?

Wanneer je organisatie groeit is dit uitmuntend nieuws, maar dat vraagt ook voor de nodige IT-veranderingen. Jouw medewerkers willen vaker online werken, er komen meer devices binnen jouw IT-infrastructuur… Niet alleen is het efficiënt samenwerken hier belangrijk, maar ook het veilig samenwerken. Cloud-based werken is de ideale manier om op een veilige manier jouw IT uit te breiden.

Is Apple Business Manager iets voor jou?

Wanneer jouw organisatie werkt aan de hand van een “employee choice” principe, vraagt dit om een gestructureerd IT-beheer. Hiervoor moet je macOS op een gestructureerde manier uitrollen en beheren binnen jouw organisatie. Dat is mogelijk dankzij het endpoint management, Apple Business Manager.

Mac en pc: een harmonieuze samenwerking?

Niet binnen elke organisatie wordt er gewerkt met slechts één software. Wanneer er vaak gewerkt wordt met externen, verschillende afdelingen of een “bring your own device” principe, komen de twee samen. Om dit feilloos te laten verlopen moet je IT cross platform werken. Wij staan je bij tijdens deze Mac integratie.

Altijd een Apple IT-helpdesk bij de hand

Tijdens werkdagen kan je onze servicedesk altijd bereiken van 9u tot 17u. Wij bieden Apple IT support aan voor iMac, Macbooks, storingen en calamiteiten binnen jouw organisatie. Aarzel niet om onze IT-service optimaal te gebruiken.

Nood aan strategisch advies of een second opinion?

Bij een ingrijpende aanpassing van jouw organisatie hoort ook een nieuwe IT-impact. Aan de hand van een plan van aanpak wordt er een IT-strategie opgesteld. Heb je nood aan IT-begeleiding bij het implementeren van dit plan of heb je advies nodig bij het opstellen van dit IT-strategieplan? Of wil je simpelweg een tweede mening van een Apple IT-partner? Allington vangt jou en al je vragen graag op. Neem contact op met onze experts voor ICT-consultancy.