Breng je cybersecurity op orde

Als organisatie doet een datalek of beveiligingsincident je de das om. Hoe meer technologie blijft groeien, hoe oplettender je moet zijn. Daarom moet een cybersecuritybeleid continu blijven evolueren. Wij helpen je graag met het opbouwen van een waterdicht cybersecuritybeleid. Daarna is het aan jou om, mits ondersteuning en een goed kader, op zelfstandige basis hiermee verder te gaan.

Wat krijg je?

Deze risicoanalyse kan enkel een succesvol resultaat opleveren door samen te werken aan het eindresultaat. Het informatiebeveiligingsbeleid wordt opgesteld op maat van de organisatie. Aan de hand van een workshop wordt het concept geschetst en na een brainstorm en discussie wordt er invulling gegeven aan de brede lijst van topics die samen het beleid voor informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteit vormen. Zo bouwen we samen aan jouw informatieveiligheid.

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking

Om de workshop met realistische voorbeelden en anekdotes op te bouwen is het essentieel om een inzicht te hebben in de werking en doelstellingen van de organisatie.

Workshop

Tijdens de workshop wordt het gestandaardiseerd model uit de doeken gedaan en worden tal van voorbeelden en hulpmiddelen aangereikt.

Follow-up

De eerste follow-up vindt 3 weken na de workshop plaats. Aan de hand van de progressie wordt de volgende data vastgelegd.

Wil jij graag weten wat er in zo’n beleid staat?

Vraag een voorbeeld PDF aan.

Ga een gesprek aan met onze expert

Zie jij dit plan zitten? Boek dan een afspraak met onze expert zodat we samen kunnen werken naar het gewenste resultaat.