Support
Contacteer onze helpdesk

Elke werkdag: 9:00 - 17:00

Hulp nodig?

Download onze software voor hulp op afstand:

Apple IT oplossingen voor bedrijven

Allington is de vertrouwde partner voor het uitdenken, installeren en onderhouden van Apple infrastructuur.

Je Apple devices gemakkelijk managen?

Herken je je in de volgende situaties? Je hebt een nieuw Apple park maar weet niet goed hoe deze efficiënt te beheren? Of je wilt een Apple toestel naadloos laten samenwerken met jouw Windows omgeving?

Het is niet evident om dergelijke problemen op te lossen binnen je eigen bedrijf. Hoe los je deze op? Wel, wij hebben een gemakkelijke oplossing dat een overzicht houdt over je Apple park maar ook om deze gemakkelijk en snel te beheren. We sommen de voordelen even voor je op.

Image

De voordelen van Apple devices managen?

Centraal Beheerd

Een Mac is vaak een losse entiteit in jouw netwerk. Laat jouw Mac beveiligen en beheren door professionals zonder zelf te investeren in dure tools en opleiding.

Self-Healing

Het beheren van software beperkt zich niet tot het installeren en updaten ervan want als de beheerde software zich niet meer in de afgesproken status bevindt herstellen we automatisch de bewuste software.

Pro-actief

Het steeds blussen van brandjes is geen plezante bezigheid en werkt niet efficiënt… Doordat we continue de laatste updates automatisch en achter de schermen installeren, voorkomen we die brandjes en wordt de continuïteit van jouw onderneming gegarandeerd.

Tijd Besparen

Als er binnen jouw omgeving verschillende software versies gebruikt worden, kunnen we inconsistent gedrag verwachten. Documenten gemaakt in de ene versie zijn vaak niet te bewerken in de vorige versie. Jouw gebruikers moeten dus eerst updaten wat resulteert in een kettingreactie van tijdsverlies en inefficiënt werken.

Gemengde omgeving

Mac computers beheren in een hoofdzakelijk Windows omgeving hoeft geen probleem te zijn. Met onze oplossing kan je ook jouw Mac gebruikers op een veilige en betrouwbare manier laten werken.

Altijd veilig

We gebruiken dezelfde tools en technieken als de grote bedrijven gebruiken voor hun endpoint security.

Aangezien het om een managed service gaat, is het voor jouw KMO niet nodig om te investeren in de tools en de “kennis en kunde” om ze te bedienen.

Overtuigd?

We zitten graag met je samen om dit te bespreken! Maak nu je afspraak.

0
Aantal Apple computers beheerd door Allington
0
Tevreden klanten
0
Security breaches voorkomen in de afgelopen 12 maanden

Hoe andere de oplossing van Allington ervaren?

Één oplossing om je Apple devices gemakkelijk te managen?

Onze klanten KU Leuven, Imec, DNS Belgium en Architects in Motion zijn alvast overtuigd van Allington. Ontdek in de video over hoe zijn hun Apple problemen aanpakte aan de hand van een gemakkelijke oplossing.

Je Apple-IT helemaal onder controle?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Samen bekijken we met jou hoe we jouw Apple devices gemakkelijk kunnen beheren.

Maak nu je afspraak.

Dit is een verplicht veld.
Invalid Input
Invalid Input
Dit is een verplicht veld.
Invalid Input
Invalid Input

Testimonials

Vanuit de iOS development afdeling binnen Bank van Breda ontstaat de vraag om een Mac integratieproject op te starten. Dit project start kleinschalig, een 20-tal systemen, maar moet op termijn schaalbaar zijn naar een 100-tal systemen. De ervaring die reeds aanwezig is voor het beheer van Windows machines wordt uitgebreid naar het Mac platform.

Bank J van Breda

De training gaf de juiste informatie voor een betere ondersteuning van onze iOS gebruikers. Ook de Apple filosofie met betrekking tot beheer en uitrol is goed aan bod gekomen.

Scandinavian Tobacco Group