Support
Contacteer onze helpdesk

Elke werkdag: 9:00 - 17:00

Hulp nodig?

Download onze software voor hulp op afstand:

Apple IT oplossingen voor bedrijven

Allington is de vertrouwde partner voor het uitdenken, installeren en onderhouden van Apple infrastructuur.

Je Apple devices eenvoudig managen?

Herken je je in volgende situaties? 

  • Je Mac-gebruikers werken allemaal op verschillende software versies. 
  • Het openen van bestanden op de server gaat traag. 
  • Jouw Windows specialisten hebben onvoldoende Apple kennis. 
  • Je Mac’s worden niet centraal beheerd.
  • Je hebt geen idee van de huidige status van alle software en securitypatches op je Mac omgeving?

Het is niet evident om dergelijke problemen op te lossen binnen je eigen bedrijf. Door onze oplossing kan je de status rapporteren van je volledige Mac omgeving op een duidelijke en transparante manier. Zo zorg je voor een goede fundering en een pro-actief Apple beheer.

Image

De voordelen van Apple devices managen?

Centraal Beheerd

Een Mac is vaak een losse entiteit in je netwerk. Laat je Mac beveiligen en beheren door professionals zonder zelf te investeren in dure tools en opleiding

Self-Healing

Het beheren van software beperkt zich niet tot het installeren en updaten ervan. Als de beheerde software zich niet meer in de afgesproken status bevindt, herstellen we automatisch de bewuste software.

Pro-actief

Het steeds blussen van brandjes is geen plezante bezigheid en werkt niet efficiënt… Doordat we continu de laatste updates automatisch en achter de schermen installeren, voorkomen we die brandjes en wordt de continuïteit van je business gegarandeerd.

Tijd Besparen

Als er binnen jouw omgeving verschillende softwareversies gebruikt worden, krijg je inconsistent gedrag. Documenten gemaakt in de ene versie zijn vaak niet te bewerken in de vorige versie. Updates van programma’s zorgen voor een kettingreactie van tijdverlies en inefficiënt werken. Met Managed by Allington is dat verleden tijd.

Gemengde omgeving

Mac computers beheren in een Windows omgeving hoeft ook geen probleem te zijn. Met onze oplossing kan je ook jouw Mac gebruikers op een veilige en betrouwbare manier laten werken.

Altijd veilig

We gebruiken dezelfde tools en technieken als grote bedrijven voor hun endpoint security.

Aangezien het om een managed service gaat, is het voor jouw KMO niet nodig om te  investeren in de tools en de ‘kennis en kunde’ om ze te bedienen.

Overtuigd?

Onze oplossing biedt al deze voordelen aan en nog veel meer.

Wil je bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen met je Apple devices? Maak nu je afspraak.

0
Aantal Apple computers beheerd door Allington
0
Tevreden klanten
0
Security breaches voorkomen in de afgelopen 12 maanden

Hoe onze klanten de oplossing ervaren?

Managed by Allington zorgt voor het vlot en automatisch installeren van nieuwe toestellen, functionele en security updates en het herstellen van defecte software zonder tussenkomst van IT. Dat hebben ook onze klanten ondervonden zoals KU Leuven, Imec, DNS Belgium en Architects in Motion. Ontdek in de video over hoe zijn hun Apple problemen aanpakte aan de hand van een gemakkelijke oplossing.

Je Apple IT helemaal onder controle?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Samen bekijken we met jou hoe jij jouw Apple devices gemakkelijk kan beheren.

Maak een afspraak

Dit is een verplicht veld.
Invalid Input
Invalid Input
Dit is een verplicht veld.
Invalid Input

Testimonials

Vanuit de iOS development afdeling binnen Bank van Breda ontstaat de vraag om een Mac integratieproject op te starten. Dit project start kleinschalig, een 20-tal systemen, maar moet op termijn schaalbaar zijn naar een 100-tal systemen. De ervaring die reeds aanwezig is voor het beheer van Windows machines wordt uitgebreid naar het Mac platform.

Bank J van Breda

Zéér goede opleiding, mooie afweging tussen theorie en praktijk.

Eurosys